Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2008 04:28 - Damage Control
Автор: vigo Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2131 Коментари: 8 Гласове:
0

Последна промяна: 27.03.2008 04:36


 Курсора мигаше настойчиво и чакаше да бъде избутан в неизвестна посока. Побут, събуди се авторЪт.  Членът е много важен. Както и доверието. На какво се доверяваш? Споделянето доверие ли е? Как да споделиш нечие легло, ако обектЪт не ти вдъхва доверие? И изобщо вДъхването има ли общо с навЛизането? Езикът ли е свързващото зЪрно между тях?

Какво е искал да каже авторЪт на обектЪт?

НатИскането на двете Ът.

НатИскането идва породено от желание. Когато и двете Ът искат да се доПрЪт.

НатИскането е хубаво, когато е взаимно. Иначе е само искане. Искането е породено от нужда. Какво ти е нужно?

Нужник?

 

Имало едно време един малък гамен с голямо желание. Добре нека да му дадем име. ГлавнияТ герой заслужава да си има име.

СантЯго.

Сега ни трябва героиня. Не може да няма! Що? Щото какъв герой ще е, ако не е влюбен? Кое му е геройското, ако просто си кибичиш?

Ето ни героиня - Каталина.

Да им вдъхнем живот, като ги обРисуваме.

Казахме, че СантЯго е гамен с вербални умения и голямо желание. Е не казах за вербалните, но ето сега го казвам. Проблем?! Не е хубав, ма е приличен. Е не може да е просто един хубавец. Трябват му недостатъци. Да му плеснем един голям нос, а? Хубаво, СантЯго вече има голям нос и приличен външен вид. Има и желание.

Повече не ни е нужно май?

Каталина... хмм. Това е приказка, значи трябва да е... Хубава! Естествено, не може да е просто прилична. Какви подвизи може да извърши един герой, за една принцеса, която е с просто един приличен външен вид? Да и направи услуга? Може да и смени крушката в банята. Не, не! Каталина е хубава. Айде и нежна. И не само, трябва да е умна. Защо? Е няма да обяснявам всеки свой каприз! Просто приемете факта, че Каталина е хубава, нежна и умна и това е. Досадна работа. Добре, ще и шибнем и някой недостатък де. Ето Каталина не може да понася СантЯго! А са доволни ли сте? Са трябва да обяснявам и това ли защо? Хмм... Хубаво де, защото не познава СантЯго и... Да! Трябва да има конкуренция! Защото около нея е пълно с герои. Все пак е хубава, умна и нежна. Нали се съгласихме на това? Така! Е от къде да знам, какво има около СантЯго? Около него има пък много прилични. Това трябва да ви е достатъчно. Сега ще протестирате, че не му набихме едно яко качество, да го отличава от другите герои нали? Е да, ама това е една от тия приказки с обикновен герой.  Така ще може да се олицетворите с него. Щото вие сте обикновени! На! Сега стана ли ви гадно? Сега ще искате компенсация. След като вие сте олицетворението, поне да намажете с принцесата нали? Ееее... ще видим. Това е приказка, не е порно. Стига си се пипал докато четеш! Не, не е свършила! За това няма да свършваш и ти. Абе аз казах ли ви да не се пипате? А? Простаци! Добре ще вкарам малко еротика. Но само заради вас! Щото сте нахални! На Каталина са и големи. И са ако не сте доволни... Добре Сантяго ще и ги погали. Аааааа, не! Няма и другите да и ги барат! Айде сега, приказните герои не се возят в рейс 120. Е как тогава нашия герой и ги е барнал, нали е обикновен... Ми как, как... Каталина една вечер се е напила като свиня и му е дала. Е какво значи принцесите не пият. Глупости, по тия приказки как къркат... Точно пък по тях е страшно! Казвам ви бе. Просто си нямате и на идея какво тровене с фалшив алкохол настава. Добре, че героите са приказни и оцеляват. Бедна ви е фантазията, какво се случва всяка вечер в дискотека Червилото на Баба. Шапки долу! И червените. Няма да ги спре една цветова подробност. Отплеснахме се с вашето недоверие.

Така, пияна Каталина и трезвен СантЯго. Трезвен, но с голямо желание. Забравихте ли вече? Малоумници. Не, не са в Червилото на Баба. В клуб на пенсионера. Е ми що... щото там ги завари нуждата. Нуждата да жулнат нещо в късна доба, у най-големия студ. Какво мислите, че работи толкова до късно в делничен ден? Не, няма да си пият вкъщи! Това е битов алкохолизъм. А и как ще се срещнат така? Аман от критикари значи.

Каталина е настанила удобното си тяло върху мекия диван и поглежда  свенливо към устните на СантЯго. Той се навежда към нея и допира нежно своите в една омайна целувка на име Каталина. Щото СантЯго си е нежно копеле, кво. Дишането им преминава във въздишка, а погледа във сън. Под влияние на алкохола, или моментния си трепет, ръцете им  съвсем освободено галят шарещите сенки по жадните им тела, хвърляни небрежно от романтичното осветление в... казах ли да не се пипаш ти? А? Напусни веднага! Още едно такова прекъсване и спирам. Ебал съм я и приказката. Е какво като съм вулгарен? Спокойно, децата ви са неграмотни. Няма страшно, имат интернет. Не мога да им услужа и на тях. Това е за възрастни. Айде дъртаци, продължаваме нататък. След като нашите герои се отъркаха хубаво един в друг, всеки пое по своя път към къщи. Не ме интересува, че искате да се приберат заедно. Не ви слушам вече. Изобщо не ви обръщам внимание. Писнахте ми. СантЯго е влюбен! А Каталина... Каталина... Каталина...  Каталина... А Каталина, все така обожавана. Или желана. От герои. Е хубаво де от тоз-онз. Е и нашият герой има наоколо разни. Не така приказни. Ич даже. Да не кажем, че е заобиколен от крокодили. Точно така, нашият герой е в блатото! Тъне в забрава. Направо му ебахме майката на тоя, ама сега идва момента да спечели. Нали? Радвам се, че сте съгласни. Подкрепата ви му дава нови сили и той извира с нежно послание към своята принцеса.  Е не е подвиг. Е хубаво де, не е и геройство. Да знам, че можеше да върви да избие рибата. Ма на него не му трябва риба. Разберете, че това не е риболовецЪт. Това е героЯт. И най-важното, той си е мой. И ще правя с него каквото си искам. Точно така! Се научите. Къде ще ходите. Така, посланието.... в отговор получава отговор. И три синджира роби. Което изобщо не го прави Крали Марко. Напротив, чуди се какво да ги прави. В крайна сметка ги дава на крокодилите. И поради тежкия метал, който са изяли крокодилите умират. Е кой метал – три синджира. Алоооу публиката, има ли някой там горе? Та останал сам. Сам в блатото. Замислил се. Време било. Решил, че трябва да изкове най-приказното послание за своята принцеса. Шедьовър, с който ще спечели завинаги сърцето и. В последствие и тялото и. Което си бил страхотен бонус. Кво, вие да не би да разполагане с подобни божествени тела, а? Я се огледайте хубаво. Кифли. Но сърцето било това, което искал. Сърцето и душата на най-красивата принцеса.

Момиче.

Хлапе.

Жена.

Жената.

 Та...

СантЯго запалил една приказна цигара Бел Средец, сипал си едно вълшебно питие Домейн Форт Боярд Мелник, извадил компактния си лаптоп Терминатор 8 - Блек Лейбъл и други Етикети по КапакУт, купен на лизинг за 45 лева месечно, само за 10 години с 0% лихва и утежняващи вината обстоятелства и....

Мислил.... Мислил... Мислил....

И...

Няколко дни по късно, курсора мигаше настойчиво и чакаше да бъде избутан в неизвестна посока.





Тагове:   Damage,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eraklia - тази жена ми е една от
27.03.2008 07:20
най-прекрасните. за мен де:)) а довечера ще прочета текста на спокойствие. Ммммм, Белучи. мисля, че бих искала да имам поне малко от нея. Ей сега ще дойдат и останалите и ще кажат нещо:)))) отивам
цитирай
2. vigo - тази жена е нищо пред
27.03.2008 07:23
мен :)
Работиииииии.
Стига чела.
Си развалиш очите :P
цитирай
3. анонимен - Добрютро, другите идват също да четат !
27.03.2008 08:37
Аааа , много ми хареса , лунно момче.Направо си сладура, който ми носи всеки ден различни настроения.Това е и отговора на въпросите, които ми задаваш.Търси ги в себе си, понеже странно антенката приема точно твоите ... хм , размисли и вълнения да ги наречем.
Моника си е супер , а ти както винаги си скромен .
Мерсито на лунния...
цитирай
4. nellka - в блогрола си ще напиша:
27.03.2008 09:27
съкровищетокоетосеоказабогатство! :-))))

Достави ми огромно удоволствие, Виго!

Поздрави от един сМигащ курСур! :-))))
цитирай
5. анонимен - http://www. youtube. com/watc...
27.03.2008 11:02
http://www.youtube.com/watch?v=wdlNS1IPQOc

Добро утро, Сънчо!
цитирай
6. benra - определено
27.03.2008 11:44
може да върви и да избие рибата!
цитирай
7. svetaemoi - И са?
27.03.2008 22:12
Мислиш ли,че бих могла да коментирам ТОВА?!??
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Старци а?А????
Фръц,пък!
цитирай
8. vigo - Нелка, я ме светни що е туй блогро...
28.03.2008 13:31
Нелка, я ме светни що е туй блогрол?
{}

Анонимен, добро утро и на теб ангел мой :)

Бени, винаги когато нещо ти хареса Виго е щастлив!
{}

Шиленце, ако ти си старец аз съм Рембранд!
Целувка за фръцлата пък {}
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vigo
Категория: Лични дневници
Прочетен: 425913
Постинги: 138
Коментари: 1147
Гласове: 6922
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930